BED & BREAKFAST IN DEN HAM, DICHTBIJ OMMEN

Bed & Breakfast
Miskotten

Albert en Erna Ekkelkamp heten u van harte welkom in B&B Miskotten, gelegen in Den Ham, dichtbij Ommen. De Bed & Breakfast bevindt zich vrijstaand van het woonhuis en beschikt over een privé badkamer. U kunt met vier personen gebruik maken van de kamer, mits twee personen de ladder kunnen beklimmen en veilig boven kunnen slapen.

Faciliteiten

De kamer beschikt over: TV, internet (gratis WIFI), eigen terras, fietsenstalling, parkeermogelijkheid, koelkast, combimagnetron, koffie en thee, (bord)spellen, bed- en badtextiel, privé badkamer met douche.

Ontbijt

Voor de ultieme bed & breakfast ervaring serveren wij u graag een ontbijt. Deze is bij te boeken voor €7,50 p.p per dag. U bent ook vrij uw eigen ontbijt mee te nemen, u kunt gebruik maken van de aanwezige koelkast en combimagnetron.

Locatie

Het historische dorp Den Ham bereikt u binnen 2 kilometer en de stad Ommen kunt u per fiets bereiken. Het nabijgelegen bosgebied biedt u vele wandel- en fietsroutes. Rivier de Linderbeek en de Beneden Regge treft u op loopafstand.

Huisnaam

Onze voorouders hadden geen bijnaam maar een huisnaam, die behoort bij een erf of een landerij. De naam is nu nog steeds het “Miskotten”. De naam is mogelijk afkomstig uit het jaar 1583 toen de Roomse mis verboden was. Er werd gekerkt in zogenaamde schuilkerken. Mogelijk werd hier in een Kot (schuur of schaapskooi) de mis bediend. Onze Bed & Breakfast hebben we daarom “Miskotten” genoemd.

Foto impressie

IMG_4644
IMG_4637
IMG_4638
IMG_4640
IMG_4642
IMG_4651
IMG_4650
badkamer
badkamer
IMG_4659
IMG_4666

Bed & Breakfast in Den Ham

De Bed & Breakfast bevindt zich op hetzelfde erf als Camping Noord Meer, in Den Ham, dichtbij Ommen. Ideaal wanneer u wilt genieten van zowel de omgeving als het comfort dat een Bed & Breakfast u biedt. De Bed & Breakfast is ook erg geschikt voor campinggasten van Camping Noord Meer die hun bezoek willen laten overnachten.

Reserveren

Wij verwelkomen u graag in onze Bed & Breakfast. Reserveren kan via de contactpagina. Direct de beschikbaarheid weten? Bezoek dan de website via onderstaande link.

Reserveren