VAKANTIE APPARTEMENT IN DEN HAM, DICHTBIJ OMMEN

Appartement
Miskotten

Albert en Erna Ekkelkamp heten u van harte welkom in appartement Miskotten. Het appartement bevindt zich vrijstaand van het woonhuis en beschikt over een privé badkamer. U kunt met vier personen gebruik maken van de kamer, mits twee personen de ladder kunnen beklimmen en veilig boven kunnen slapen.

Faciliteiten

Het appartement beschikt over: een keukenblok (inclusief fornuis, koelkast, combimagnetron en keukengerei) TV, internet (gratis WIFI), eigen terras, fietsenstalling, parkeermogelijkheid, (bord)spellen en badkamer met douche. Uw bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

Plek voor 4 personen

U kunt met vier personen gebruik maken van het vakantie appartement, mits twee personen de ladder kunnen beklimmen en veilig boven kunnen slapen. Het appartement bevindt zich vrijstaand van het woonhuis en beschikt over een privé badkamer.

Locatie

Het historische dorp Den Ham bereikt u binnen 2 kilometer en de stad Ommen kunt u per fiets bereiken. Het nabijgelegen bosgebied biedt u vele wandel- en fietsroutes. Rivier de Linderbeek en de Beneden Regge treft u op loopafstand.

Huisnaam

Onze voorouders hadden geen bijnaam maar een huisnaam, die behoort bij een erf of een landerij. De naam is nu nog steeds het “Miskotten”. De naam is mogelijk afkomstig uit het jaar 1583 toen de Roomse mis verboden was. Er werd gekerkt in zogenaamde schuilkerken. Mogelijk werd hier in een Kot (schuur of schaapskooi) de mis bediend. Ons appartement hebben we daarom “Miskotten” genoemd.

Foto impressie

vakantiewoning twente
vakantiewoning twente
vakantiewoning twente
vakantiewoning overijssel
vakantiewoning overijssel
vakantiewoning den ham
natuurhuisje
vakantiehuisje ommen
vakantiehuisje ommen

Vakantie appartement in Den Ham

Het appartement bevindt zich op hetzelfde erf als Camping Noord Meer, in Den Ham, dichtbij Ommen. Ideaal wanneer u wilt genieten van zowel de omgeving als het comfort dat een appartement u biedt. De woning is ook erg geschikt voor campinggasten van Camping Noord Meer die hun bezoek willen laten overnachten.

Reserveren

Om uw reservering aan te vragen, vul het onderstaande formulier in. Indien uw gewenste datum niet beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we in overleg iets voor u betekenen.

Meer informatie

Wij verwelkomen u graag in ons vakantie appartement. Meer informatie of reserveringen kunt u aanvragen via onze contactpagina. Meer over het appartement leest u via deze website.

Meer informatie