VAKANTIEWONING IN DEN HAM, DICHTBIJ OMMEN

Vakantiewoning
Miskotten

Albert en Erna Ekkelkamp heten u van harte welkom in vakantiewoning Miskotten, gelegen in Den Ham, dichtbij Ommen. De vakantiewoning bevindt zich vrijstaand van het woonhuis en beschikt over een privé badkamer. U kunt met vier personen gebruik maken van de kamer, mits twee personen de ladder kunnen beklimmen en veilig boven kunnen slapen.

Faciliteiten

De vakantiewoning beschikt over: een keukenblok (inclusief fornuis, koelkast, combimagnetron, keukentextiel, keukengerei en toebehoren) TV, internet (gratis WIFI), eigen terras, fietsenstalling, parkeermogelijkheid, (bord)spellen, bed- en badtextiel, badkamer met douche.

Plek voor 4 personen

U kunt met vier personen gebruik maken van de vakantiewoning, mits twee personen de ladder kunnen beklimmen en veilig boven kunnen slapen. De vakantiewoning bevindt zich vrijstaand van het woonhuis en beschikt over een privé badkamer.

Locatie

Het historische dorp Den Ham bereikt u binnen 2 kilometer en de stad Ommen kunt u per fiets bereiken. Het nabijgelegen bosgebied biedt u vele wandel- en fietsroutes. Rivier de Linderbeek en de Beneden Regge treft u op loopafstand.

Huisnaam

Onze voorouders hadden geen bijnaam maar een huisnaam, die behoort bij een erf of een landerij. De naam is nu nog steeds het “Miskotten”. De naam is mogelijk afkomstig uit het jaar 1583 toen de Roomse mis verboden was. Er werd gekerkt in zogenaamde schuilkerken. Mogelijk werd hier in een Kot (schuur of schaapskooi) de mis bediend. Onze vakantiewoning hebben we daarom “Miskotten” genoemd.

Foto impressie

vakantiewoning twente
vakantiewoning twente
vakantiewoning twente
vakantiewoning overijssel
vakantiewoning overijssel
vakantiewoning overijssel
vakantiewoning overijssel
vakantiewoning den ham
natuurhuisje
vakantiehuisje ommen
vakantiehuisje ommen

Vakantiewoning in Den Ham

De vakantiewoning bevindt zich op hetzelfde erf als Camping Noord Meer, in Den Ham, dichtbij Ommen. Ideaal wanneer u wilt genieten van zowel de omgeving als het comfort dat een vakantiewoning u biedt. De woning is ook erg geschikt voor campinggasten van Camping Noord Meer die hun bezoek willen laten overnachten.

Reserveren

Wij verwelkomen u graag in onze vakantiewoning. Reserveren kan via de contactpagina. Direct de beschikbaarheid weten? Bezoek dan de website via onderstaande link.

Reserveren