VAKANTIEWONING IN DEN HAM, DICHTBIJ OMMEN

Vakantiewoning
Miskotten

Albert en Erna Ekkelkamp heten u van harte welkom in vakantiewoning Miskotten. De vakantiewoning bevindt zich aan één zijde van een oude Twentse boerderij en beschikt over een eigen opgang en privé terras. Door de grote terrasdeuren in de woonkamer kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het Twentse landschap. U kunt met vijf personen gebruik maken van de vakantiewoning. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt: uw vakantie kan gelijk beginnen.

Faciliteiten

De vakantiewoning beschikt over: Drie slaapkamers met beddengoed, een woonkamer, keuken, bijkeuken, douche en toilet. In de keuken treft u een vaatwasser, combi oven / magnetron en een inductie kookplaat. TV en internet zijn gratis. Een privé terras en voldoende parkeermogelijkheid tot uw beschikking. U kunt daarnaast gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

Plek voor 5 personen

U kunt met vijf personen gebruik maken van de vakantiewoning. Er zijn drie slaapkamers. De vakantiewoning bevindt zich aan het woonhuis en heeft voldoende privacy door een eigen opgang en terras.

Locatie

Het historische dorp Den Ham bereikt u binnen 2 kilometer en de stad Ommen kunt u per fiets bereiken. Het nabijgelegen bosgebied biedt u vele wandel- en fietsroutes. Rivier de Linderbeek en de Beneden Regge treft u op loopafstand.

Huisnaam

Onze voorouders hadden geen bijnaam maar een huisnaam, die behoort bij een erf of een landerij. De naam is nu nog steeds het “Miskotten”. De naam is mogelijk afkomstig uit het jaar 1583 toen de Roomse mis verboden was. Er werd gekerkt in zogenaamde schuilkerken. Mogelijk werd hier in een Kot (schuur of schaapskooi) de mis bediend. Onze vakantiewoning hebben we daarom “Miskotten” genoemd.

Foto impressie

Vakantiewoning in Den Ham

De vakantiewoning bevindt zich op hetzelfde erf als Camping Noord Meer, in Den Ham, dichtbij Ommen. Ideaal wanneer u wilt genieten van zowel de omgeving als het comfort dat een vakantiewoning u biedt. De woning is ook erg geschikt voor campinggasten van Camping Noord Meer die hun bezoek willen laten overnachten.

Reserveren

Om uw reservering aan te vragen, vul het onderstaande formulier in. Indien uw gewenste datum niet beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we in overleg iets voor u betekenen.

Meer informatie

Wij, Albert en Erna Ekkelkamp verwelkomen u graag in onze vakantiewoning. Meer informatie of reserveringen kunt u aanvragen via onze contactpagina. Meer over onze vakantieverblijven leest u via deze website.

Meer informatie