TARIEVEN EN REGLEMENT CAMPING NOORD MEER

Het uitgangspunt van onze camping is het recreëren in een natuurrijke omgeving met veel rust en ruimte. Om dit te waarborgen hebben wij hieronder enkele afspraken voor u genoteerd.

Reglement


Algemeen: 
Campings van de SVR onderscheiden zich van de commerciële campings onder meer door de grote mate van vrijheid, door voldoende rust en ruimte die velen op prijs stellen. Toch is ter wille van de leefbaarheid op onze SVR camping noodzakelijk u te herinneren aan enkele afspraken, wij leven nu eenmaal met meer mensen tijdelijk samen en dan is het noodzakelijk bepaalde regels in acht te nemen. Uitgangspunt van onze camping is het recreëren in een natuurrijke omgeving met veel rust en ruimte. Andere vormen van verblijven op onze camping is niet toegestaan.

Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging e.d. van zich op de camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens en dier aanvaarden wij niet. Voor verzekering bv. van uw tent of caravan tegen storm, brand, onweer, diefstal e.d. dient u zelf zorg te dragen.

Huisdieren welkom! Geef het even door aan de beheerder.


Rusttijd 
geldt op onze SVR camping tussen 23.00 en 07.00 uur. Komt u laat terug of gaat u vroeg weg, laat uw auto dan buiten het terrein op de parkeerplaats. Voorkom lawaai. Besef dat radio en televisie in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken. Zorg dat niemand last heeft van u en de uwen.

Auto’s dienen niet op het kampeerterrein te worden geplaatst maar op de parkeerplaats. In uitzonderlingsgevallen en met gegronde redenen is het plaatsen van de auto bij de kampeerplek toegestaan. Dit in overleg met de beheerder. Gereserveerde plaatsen zijn gemarkeerd. Het wassen van auto’s is niet toegestaan. Voorkom overmatig heen en weer te rijden. Na 23.00 uur is autorijden op de camping niet toegestaan.

Sport en spel kunnen op zeer beperkte mate op onze SVR camping worden beoefend in verband met de beperkte ruimte. Uiteraard kunnen kleine spellen zoals badminton etc. worden beoefend op een plek waar niemand er last van heeft. Op het terrein zijn geen speelvoorzieningen.

Open vuur zoals een vuurkorf is op onze camping niet toegestaan. BBQ is mogelijk als anderen hier geen last van hebben.

Internet is gratis internet beschikbaar op de camping. In verband met de glasvezelaanleg in 2017 wordt het internet aangemerkt als zeer goed.


Gasten:
Voor gasten die langer dan een halve dag aanwezig zijn vragen wij een vergoeding, bekijk hiervoor onze tarieven. Gasten dienen zich aan te melden voor aankomst.

Onderverhuur van tent of caravan of het gratis ter beschikking stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder. Overnachtingen bezoekers (groten en kleinen) betalen het geldende overnachtingstarief.


Afval
wordt gescheiden ingezameld in de daarvoor betreffende containers op de camping. Probeer onze SVR-camping vrij te houden van ongedierte.

Afvalwater bederft het milieu en dus uw leefomgeving. Gooi het dus niet weg in de omgeving van uw tent/caravan en loos het beslist niet in de sloten. Gebruik geen milieubedreigende afwasmiddelen. Loos afvalwater in de daartoe aangewezen stortplaats voor het toiletgebouw


Toiletemmers 
worden geledigd in de daarvoor aangewezen plaats voor het toiletgebouw. Probeer het gebruik van chemische middelen te voorkomen.

Toiletten en overige voorzieningen in het sanitair gebouw gebruiken we samen en we moeten ze dus ook samen schoonhouden. Naast overige voorzieningen zijn er 2 toiletten en 1 urinoir in het sanitair gebouw.

Tarieven 2024

Camping Noord Meer is geopend van 1 april tot 30 september 2024


Tarieven voor onze standplaatsen

Met caravan, camper of tent. Inclusief water, stroom 6A, toegang tot sanitaire voorzieningen, WIFI en toeristenbelasting.

Standplaats 2 personen
SVR-donateurs: €21,00  (Niet-donateurs: €23,00)
SVR-donateurs hoogseizoen: €23,50  (Niet-donateurs: €25,50)
Hoogseizoen: Hemelvaart/Pinksteren, juli & augustus


Standplaats 1 persoon:
SVR-donateurs: €18,00
(Niet-donateurs: €20,00)
SVR-donateurs hoogseizoen: €20,50
(Niet-donateurs: €22,50)
Hoogseizoen: Hemelvaart/Pinksteren, juli & augustus


Per persoon meer: €5,00 per nacht


Extra kleine tent: €1,00 per nacht


Tent of caravan onbeheerd achterlaten: €6,00 per nacht
(In het hoogseizoen en in de periode Hemelvaart/Pinksteren geldt het reguliere dagtarief)


Kort bezoek (halve dag): gratis


Bezoek hele dag: €1,50 p.p.


Auto: €0,50


Overnachting: €3,00 p.p.

Aankomst- en vertrektijden

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 13:30 uur. Op de laatste dag van uw verblijf kunt u tot 11:30 uur van uw kampeerplek genieten.

Reserveer een plaats

Albert en Erna Ekkelkamp heten u van harte welkom op camping Noord Meer. Om zeker te zijn van een plaats raden wij u aan te reserveren. Mocht u in de buurt zijn, bent u tevens welkom de camping te bezichtigen.

Reserveren